Produktion, Mörbylånga, Tillverkning

Familjeägda Blentagruppen är ett av Sveriges största matfågelföretag med välkända varumärken som Guldfågeln och Ingelsta Kalkon. I koncernens anläggningar i södra Sverige produceras svenska djupfrysta, färska och förädlade kyckling- och kalkonprodukter av högsta kvalitet. Koncernen har idag ca 1000 medarbetare och omsätter 2,8 mdr SEK. 

Beskrivning

Vill du bli en av oss?

Vi söker just dig som vill sommarjobba inom någon av våra tre tillverkningsavdelningar i Mörbylånga. Våra tillverkningsavdelningar är styckhallen, färsken och förädlingen.

Arbetsuppgifter

De arbetsuppgifter som du kan tänkas komma att utföra innefattar allt från styckning och packning till viss truckkörning. Blir du kallad till intervju får du veta mer.

Arbetstiderna varierar beroende på vilken avdelning du kommer att jobba på. Majoriteten av våra medarbetare arbetar antingen dagtid 06.00-15.00 måndag - fredag eller kvällstid 15.00-23.55 måndag - torsdag och 15.00-21.50 fredag. I förädlingen jobbar man tvåskift.

Vi vill att du ska vara medveten om att arbetet är fysiskt, utförs stående och ställer krav på att du är i god fysisk form, har god motorik och inte lider av åksjuka. Då du kommer att hantera livsmedel vill vi även göra dig uppmärksam på att arbetet sker i kylrumsmiljö. På samtliga avdelningar sker arbetet utefter löpande band så du kommer få hålla ett högt tempo under hela dagen. 

Kvalifikationer

Då vi arbetar i grupp på de olika avdelningarna är det viktigt att du kan samarbeta med andra människor, såväl män som kvinnor, från många olika etniska bakgrunder.

Av säkerhets-, produktsäkerhets- och kvalitetsskäl är det ett krav att du kan förstå och göra dig förstådd på svenska.

Personliga egenskaper som krävs är ordningssinne, vaksamhet och ansvarstagande. Vi söker dig som är fingerfärdig och som sätter snabbhet och kvalitet i fokus.

Villkor

Sommarjobb.

Vår huvudsakliga semesterperiod infaller under juni till augusti, men din anställning kan komma att påbörjas tidigare än juni och avslutas senare än augusti.

Vi följer centralt kollektivavtal mellan LI och Svenska Livsmedelsarbetareförbundet avseende Matfågel.

Är du intresserad? Skicka in din ansökan omgående, dock senast 2023-05-31. Vi kommer att rekrytera sommarjobbare löpande med tillträde och anställningsperiod enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan via denna länk:
https://guldfageln.varbi.com/se/what:job/jobID:593857/

 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Tim- eller månadslön
Antal lediga befattningar 90
Sysselsättningsgrad Olika beroende på avdelning
Ort Mörbylånga
Län Kalmar län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3
Kontakt
  • Fredrik Åsenius, avdelningschef förädlingen, 0485-49557
  • Under tillsättning, avdelningschef styckhallen, 0485-29404
  • Sebaztian Gardmar, avdelningschef färsken, 0485-49547
Facklig företrädare
  • Carl Gustavsson, Livs, 0485-49552
Publicerat 2023-02-10
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb