HR/lön

Familjeägda Blentagruppen är ett av Sveriges största matfågelföretag med välkända varumärken som Guldfågeln och Ingelsta Kalkon. I koncernens anläggningar i södra Sverige produceras svenska djupfrysta, färska och förädlade kyckling- och kalkonprodukter av högsta kvalitet. Koncernen har idag ca 1000 medarbetare och omsätter 2,8 mdr SEK. 

Beskrivning

Söker du både ett roligt, utmanande och givande extrajobb under våren och ett sommarjobb? Har du en flexibel vardag och vill jobba extra ca 5 timmar/vecka under våren och kan jobba heltid under sommaren? Då har du hittat rätt! 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill hjälpa oss med vår sommarrekrytering under våren och din huvudsakliga uppgift kommer att vara att gå igenom alla inkommande ansökningar, göra ett första urval för att därefter kontakta alla kandidater med rätt kvalifikationer för en kortare telefonintervju samt referenstagning. Arbete med att uppdatera vårt utbildningsregister är en annan uppgift som kommer ingå.

Under sommaren kommer du att få vara behjälplig med alla förekommande HR-administrativa uppgifter, t ex kontraktsskrivning, registrering av nyanställda, framtagande av arbetsgivarintyg, arkivering etc.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett brinnande intresse för människor; att du har arbetat med service eller i andra sammanhang där du haft kontakt med personer med varierande erfarenhet och bakgrund. Du har god struktur, administrativ förmåga och positiv energi i det du tar dig för. 

Kanske studerar du på PA-programmet/HR eller motsvarande. Självklart har du god datorvana och behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. 

Villkor

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.

Arbetstid: ca 5 timmar/vecka under våren. Möjlighet att hoppa in fler timmar vid ev behov. Heltid under sommarperioden.

Löneform: Timlön.

Möjlighet att arbeta hemifrån under våren. Under sommaren arbetar du på plats.

För tjänsten gäller kollektivavtal mellan LI och Unionen.

Ansökan

Låter detta intressant och du har de kvalifikationer och erfarenheter vi frågar efter? Då är du varmt välkommen att söka. Sista ansökningsdag är den 10 april 2023. Vi arbetar med löpande urval,  så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Deltid
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad ca 5 timmar/vecka
Ort Mörbylånga
Län Kalmar län
Land Sverige
Referensnummer 2023/8
Kontakt
  • Anette Håkansson, 0485-49513
Publicerat 2023-03-23
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Tillbaka till lediga jobb